How To Rimpels voorkomen

De oudheid en zonnebrand make invloed op onze huid en vele oorzaken kunnen bewerkstelligen voor onze gezondheid van de huid. Als je kijkt naar de spiegel, zal je verbaasd zijn dat veel rimpels op je gezicht. e sigaret kopen goedkooproken Er zijn vele strategieën hoe om rimpels te voorkomen op je gezicht, zodat je huid ziet er fris en jonger dan je werkelijke leeftijd. 
 
1 Stop met roken 
 
Uit de enquêtes bleek dat roken uw huid oud, omdat de sigaret zal collageen en elastine, de belangrijkste component in de huid te breken. 
 
2 Slapen genoeg 
 
Volgens Nicholas Perricone, MD zoals dermatologie expert zegt dat mensen niet genoeg slaap van invloed op hun lichaam, cortisol producten toegenomen. Je moet genoeg slaap hebt, zodat je lichaam producten menselijk groeihormoon dat de huid helpt elastisch en sterk, 
 
3 Eten vis en zalm 
 
Zalm is een goede eiwitbronnen en kan je huid beter te verbeteren. Zalm heeft ook omega-3 essentiële. Volgens Periccone als expert voedingsstof, kan omega 3 voeding geven aan de huid en de verzorging van uw huid elastisch en jong. 
 
4 Het eten van groenten en fruit 
 
Het eten van meer groenten en fruit kan helpen uw huid er jong en fris, omdat groente en fruit hebben anti Westen die kan vechten beschadigde huid wordt veroorzaakt door vrije radicalen. 
 
5 Verandering koffie tot cacao 
 
Op basis van het tijdschrift Nutrition, dat op 2006 hebben gepubliceerd, de onderzoekers zei dat de cacao hebben hoogste gehalte aan flavanolen, epicatchin en catechine. De inhoud van cacao kan schelen tegen zonnebrand en het helpen hydrateren uw huid, zodat je huid er jong en elastisch. 
 
6 Gebruik Alpha Hydroxy Acids (AHA) 
 
De zuivere zuur fruit kan de oude huid op je huid, zodat afname gladde rimpel op je huid, in het bijzonder de rimpels rond je ogen te nemen. Het onderzoek bleek dat het hogere gehalte AHA helpen collageenstimulatie product. 
 
7 Vermijd van de zonnebrand 
De zonnebrand veroorzaken de rimpels op je gezicht. Het dragen van hoed, zonnebril en zonnecrème wijzer dan niets, want zonnecrème kan voorkomen van huidkanker.